Loading...

Adverteren op social media

 

Bereik je doelgroep via adverteren op social media

 

Je doelgroep zit op Facebook, Instagram of Linkedin. Je wilt je potentiële klanten bereiken maar hoe val je op tussen al die advertenties? En hoe zorg je dat je meer resultaat krijgt uit je advertenties?

 

Opvallen bij potentiële klanten

Je adverteert op social media met zowel tekst als beeldmateriaal, dit kan al met een klein budget. Omdat we een zo groot mogelijk resultaat uit je budget willen halen, stellen we je doelgroep vast door interesses, leeftijd, regio of bijvoorbeeld carrière. We kijken ook naar je Unique Selling Point, je doel en beeldmateriaal wat de aandacht trekt.

Zo krijg je overtuigende advertenties die opvallen. Waardoor je meer naamsbekendheid, meer leads en meer potentiële klanten op je website krijgt.

 

Altijd inzicht in budget en advertentie resultaten

Met adverteren op social media heb je altijd controle over de kosten en je adverteerbudget. Je ontvangt wekelijks een report met inzichten over de behaalde resultaten. Zo zie je precies hoeveel potentiële klanten er op je advertentie hebben geklikt, waar ze vandaan komen en hoeveel budget je over hebt. Daarnaast kunnen we de social media campagne op elk moment aanpassen en verbeteren.

 

Optimalisatie en onderhoud van campagnes

Door te adverteren op social media kun je enorm veel potentiële klanten bereiken. Maar wanneer je je campagne niet correct opzet of in de gaten houdt, kan het je bakken met geld kosten zonder daar resultaat van te zien.

Om te zorgen dat je uit elk budget het meeste resultaat haalt, optimaliseer en onderhoud ik je social media advertentie campagnes gedurende de hele looptijd.

 

Online marketeer - flexibel inzetbaar voor €60 per uur

Ik help je met overtuigende social media advertenties maken, online zetten, optimaliseren en onderhouden. Daarbij kijken we naar de uitstraling van je bedrijf, je Unique Selling Point en je doelgroep. Hoe je de meeste conversie kan behalen terwijl je altijd binnen je adverteerbudget blijft.

Waarom Z Y X tekst?

  • Gecertificeerd copywriter
  • Flexibel
  • Resultaatgericht
  • Snelle service
  • Ook Engelstalige teksten mogelijk
Neem contact op
Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek

Wat klanten zeggen?

"

Door gebruik te maken van een compleet pakket hebben ze mij vanaf het begin tot het eind geholpen om van een idee werkelijkheid te maken. Er wordt meegedacht in oplossingen en alles is mogelijk.

"

Pim van de Sande, Muur op Maat, Sint-Oedenrode

Wat klanten zeggen?

"

Doordachte teksten specifiek voor onze doelgroep. Dat hebben we gevraagd en gekregen!

Erg flexibel wat betreft aanpassingen.

"

Niels Snaphaan, Het Hof, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

De teksten van Jenny zijn pakkend en duidelijk. Onze klanten reageren allemaal zeer positief en ook het gebruik van specifieke woorden en opbouw van de zinnen maakt het lekker om te lezen. Het is fris en het maakt je nieuwsgierig naar wat er nog meer verteld wordt.

"

Monique, Stal van de Sande, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

Jenny (Z Y X tekst) is een ervaren tekstschrijver die vlot kwalitatieve SEO teksten levert voor de websites van onze klanten. Onze eigen website staat nu ook bovenaan in Google waar we gevonden willen worden!

"

Arno, Shout4Sites, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

Een vakkundig team met accurate oplossingen. Een echte aanrader!

"

Jan Smulders, Smulders Financiƫle Diensten, Best