Loading...

Adverteren in Google (SEA)

 

Meer potentiële klanten door gericht adverteren met Google Adwords

 

Wil je meer potentiële klanten op je website krijgen?

Wanneer je adverteert in de zoekmachine Google bereik je potentiële klanten wanneer ze op zoek zijn naar een bedrijf of producten zoals die van jou. Je doelgroep vindt jouw bedrijf of product in de Google zoekresultaten en op relevante websites. Je bent beter online vindbaar en je bouwt sneller naamsbekendheid op.

 

Beter vindbaar voor potentiële klanten

Je adverteert in Google met tekst of display advertenties. Je Google advertentie focust zich op kenmerken van je doelgroep, zoekwoorden die je doelgroep gebruikt of bijvoorbeeld de regio waarin je doelgroep zich bevindt. Zo krijg je meer potentiële klanten op je website en behaal je sneller het gewenste resultaat.

 

Altijd inzicht in budget en advertentie resultaten

Met Google Adwords heb je altijd controle over de kosten en je advertentie budget. Je ontvangt een report met inzichten over de behaalde resultaten. Zo zie je precies hoeveel potentiële klanten er op je advertentie hebben geklikt, hoeveel dat kost en waar ze vandaan komen. Daarnaast kunnen we de campagne op elk moment aanpassen naar wens.

 

Bestaande campagnes optimaliseren en onderhouden

Door te adverteren in Google Adwords kun je enorm veel potentiële klanten op je website krijgen. Maar wanneer je je campagne niet correct opzet of onderhoudt, kan het je bakken met geld kosten zonder daar resultaat van te zien.

Om dat te voorkomen help ik je je bestaande Adwords campagnes te optimaliseren. Zodat je je doelgroep bereikt en het maximale resultaat uit je adverteerbudget haalt.

 

Flexibel inzetbare online marketeer voor €60 per uur

Ik help je met het opzetten en onderhouden van je Google Adwords campagnes. Daarbij kijken we naar de uitstraling van je bedrijf, je Unique Selling Point en je doelgroep. Hoe je de meeste conversie kan behalen terwijl je altijd binnen je adverteerbudget blijft.

 

Waarom Z Y X tekst?

  • Google Adwords certified
  • Flexibel
  • Resultaatgericht
  • Snelle service
  • Ook Engelstalige teksten mogelijk
Neem contact op

Wat klanten zeggen?

"

Door gebruik te maken van een compleet pakket hebben ze mij vanaf het begin tot het eind geholpen om van een idee werkelijkheid te maken. Er wordt meegedacht in oplossingen en alles is mogelijk.

"

Pim van de Sande, Muur op Maat, Sint-Oedenrode

Wat klanten zeggen?

"

Doordachte teksten specifiek voor onze doelgroep. Dat hebben we gevraagd en gekregen!

Erg flexibel wat betreft aanpassingen.

"

Niels Snaphaan, Het Hof, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

De teksten van Jenny zijn pakkend en duidelijk. Onze klanten reageren allemaal zeer positief en ook het gebruik van specifieke woorden en opbouw van de zinnen maakt het lekker om te lezen. Het is fris en het maakt je nieuwsgierig naar wat er nog meer verteld wordt.

"

Monique, Stal van de Sande, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

Jenny (Z Y X tekst) is een ervaren tekstschrijver die vlot kwalitatieve SEO teksten levert voor de websites van onze klanten. Onze eigen website staat nu ook bovenaan in Google waar we gevonden willen worden!

"

Arno, Shout4Sites, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

Een vakkundig team met accurate oplossingen. Een echte aanrader!

"

Jan Smulders, Smulders Financiƫle Diensten, Best