Loading...

Webteksten

 

Pakkende webteksten die lekker weglezen, goed online vindbaar zijn en klanten voor je werven

 

Website teksten schrijven is lastig. En websitebezoekers hebben is natuurlijk leuk maar je wilt ze ook tot actie aanzetten, je wilt dat ze klant worden en dat je omzet stijgt.

Misschien wil je zelfs wel uitgroeien tot een krachtig merk. Daarvoor heb je niet alleen een modern design nodig maar vooral ook sterke webteksten.

 

Lekker leesbaar, krachtig en resultaatgericht

Z Y X tekst schrijft webteksten die lekker leesbaar zijn, je boodschap overbrengen en ook nog eens de aandacht van je websitebezoeker trekken. En vasthouden.

Webteksten die activeren en je doelgroep aanspreken. Die passen bij de uitstraling van je bedrijf. En die van websitebezoekers klanten maken en zorgen voor meer conversie.

 

Beter vindbaar voor potentiële klanten

En dan hebben we het nog niet eens over zoekmachine optimalisatie (SEO). Want webteksten geschreven door Z Y X tekst maken je website beter vindbaar in Google. Zodat potentiële klanten vanzelf op je website komen.

 

Vanaf €65 per webpagina

Je krijgt correcte en aansprekende website content passend bij je doel. Daarbij kijken we naar de uitstraling van je bedrijf, je Unique Selling Point en je doelgroep. Wil je geen nieuwe webteksten maar juist je huidige teksten laten redigeren of SEO maken? Vraag dan een offerte aan voor een prijsindicatie.

 

Waarom Z Y X tekst?

  • Gecertificeerd copywriter
  • Flexibel
  • Resultaatgericht
  • Snelle service
  • Ook Engelstalige teksten mogelijk
Neem contact op
een kennismakingsgesprek en offerte zijn altijd gratis en vrijblijvend

Wat klanten zeggen?

"

Door gebruik te maken van een compleet pakket hebben ze mij vanaf het begin tot het eind geholpen om van een idee werkelijkheid te maken. Er wordt meegedacht in oplossingen en alles is mogelijk.

"

Pim van de Sande, Muur op Maat, Sint-Oedenrode

Wat klanten zeggen?

"

Doordachte teksten specifiek voor onze doelgroep. Dat hebben we gevraagd en gekregen!

Erg flexibel wat betreft aanpassingen.

"

Niels Snaphaan, Het Hof, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

De teksten van Jenny zijn pakkend en duidelijk. Onze klanten reageren allemaal zeer positief en ook het gebruik van specifieke woorden en opbouw van de zinnen maakt het lekker om te lezen. Het is fris en het maakt je nieuwsgierig naar wat er nog meer verteld wordt.

"

Monique, Stal van de Sande, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

Jenny (Z Y X tekst) is een ervaren tekstschrijver die vlot kwalitatieve SEO teksten levert voor de websites van onze klanten. Onze eigen website staat nu ook bovenaan in Google waar we gevonden willen worden!

"

Arno, Shout4Sites, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

Een vakkundig team met accurate oplossingen. Een echte aanrader!

"

Jan Smulders, Smulders Financiƫle Diensten, Best