Loading...

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

 

Beter online vindbaar voor meer potentiële klanten met Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

 

Krijg je te weinig klanten via je website?

Met zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimalization of SEO, staat je website hoger in de Google zoekresultaten. Zo vinden potentiële klanten je vaker online.

 

Hoger in de zoekresultaten staan

Potentiële klanten vertrouwen op Google voor antwoorden. En er zijn er maar weinig die een kijkje nemen op pagina 10… Hoe hoger je website in de Google zoekresultaten staat, hoe meer websitebezoekers je dus krijgt. Zoekt mijn klant op online marketeer 's-Hertogenbosch of tekstschrijver Boxtel? Dan wil ik daar natuurlijk het antwoord op zijn.

SEO is helaas geen magisch trucje dat je binnen een dag op de 1ste plaats krijgt. Maar met content optimalisatie en promotie stijgt je website geleidelijk aan naar een hogere positie. Voor techniek optimalisatie verwijs ik je door naar Shout4Sites.

 

Beter vindbaar en meer conversie

Met SEO staat je website hoger in Google en krijg je meer websitebezoekers. Deze moet je dan nog wel overtuigen om actie te ondernemen. Daarom zijn alle SEO webteksten van Z Y X tekst ook conversie gericht. Ze zijn lekker leesbaar, ze activeren en spreken ook je doelgroep aan. Zodat je scoort in Google en bij je potentiële klant.

 

SEO teksten laten schrijven of redigeren

Als freelance SEO-tekstschrijver schrijf ik je nieuwe SEO webteksten of redigeer je huidige websiteteksten. Zo krijg je correcte en aansprekende website content passend bij je doel en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

 

Waarom Z Y X tekst?

  • Gecertificeerd copywriter
  • Flexibel
  • Resultaatgericht
  • Snelle service
  • Ook Engelstalige teksten mogelijk
Neem contact op

Wat klanten zeggen?

"

Door gebruik te maken van een compleet pakket hebben ze mij vanaf het begin tot het eind geholpen om van een idee werkelijkheid te maken. Er wordt meegedacht in oplossingen en alles is mogelijk.

"

Pim van de Sande, Muur op Maat, Sint-Oedenrode

Wat klanten zeggen?

"

Doordachte teksten specifiek voor onze doelgroep. Dat hebben we gevraagd en gekregen!

Erg flexibel wat betreft aanpassingen.

"

Niels Snaphaan, Het Hof, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

De teksten van Jenny zijn pakkend en duidelijk. Onze klanten reageren allemaal zeer positief en ook het gebruik van specifieke woorden en opbouw van de zinnen maakt het lekker om te lezen. Het is fris en het maakt je nieuwsgierig naar wat er nog meer verteld wordt.

"

Monique, Stal van de Sande, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

Jenny (Z Y X tekst) is een ervaren tekstschrijver die vlot kwalitatieve SEO teksten levert voor de websites van onze klanten. Onze eigen website staat nu ook bovenaan in Google waar we gevonden willen worden!

"

Arno, Shout4Sites, Liempde

Wat klanten zeggen?

"

Een vakkundig team met accurate oplossingen. Een echte aanrader!

"

Jan Smulders, Smulders Financiƫle Diensten, Best